Over Re-Work

Wie is Re-Work?

Re-Work is in elk geval niet het zoveelste re-integratie bureau. Re-Work staat namelijk voor persoonlijk én professioneel. Vandaar dat ik, Roy Cornelissen, mij niet verschuil achter een flitsend logo en een glad verhaal. Nadat ik mijn HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening in 1999 met succes had afgesloten, besloot ik alle drie de aspecten voor de volle 100% in de praktijk te brengen. Sociaal bewogen, juridisch onderlegd en met een groot gevoel voor dienstverlening ging ik aan de slag bij zowel de gemeentelijke overheid als bij commerciële re-integratiebedrijven. Sinds 1999 heb ik op die manier ruimschoots ervaring opgedaan op het gebied van re-integratie en personeels- en arbeidsbemiddeling. Steeds met twee belangen op mijn netvlies: dat van de cliënt en dat van de opdrachtgever. Nu, anno 2016, acht ik de tijd gekomen om al mijn vakkennis, vaardigheden en mijn netwerk te bundelen en in te zetten binnen mijn eigen bedrijf. Enerzijds omdat ik ervan overtuigd ben dat re-integreren mensenwerk is en anderzijds omdat ik denk dat re-integreren zoveel anders en beter kan.

Waarom Re-Work?

Re-work heeft voor u – zowel de opdrachtgever als de cliënt – het grote voordeel dat u maatwerk krijgt. Een open deur? Misschien. Maar het is wel de waarheid. Re-work investeert in persoonlijke relaties en vindt een vertrouwensband gebaseerd op wederzijds respect van het grootste belang. Bovendien beschikt Re-work over een uitgebreid netwerk in de regio Zuid-Limburg, zowel bij de overheidsinstanties als bij de particuliere bedrijven. Re-work probeert te zorgen voor de juiste match tussen die ene geschikte kandidaat voor uw vacature of die ene baan die u op het lijf geschreven is.

Hoe gaat Re-work te werk?

Re-work houdt de lijnen kort en de communicatie open. Natuurlijke nieuwsgierigheid naar wie de opdrachtgever is en oprechte interesse in wie de cliënt is, liggen ten grondslag aan een succesvol re-integratietraject. Re-work besteedt veel tijd en aandacht aan gesprekken om erachter te komen wat degene aan de andere kant van de tafel precies wil.

Wat heeft Re-work te bieden?

Re-work biedt een totaalpakket aan re-integratiediensten dat bestaat uit:

  1. Re-integratie;
  2. Jobcoaching;
  3. Begeleiding en bemiddeling;
  4. Werving en selectie;
  5. Outplacement;
  6. Re-integratie tweede spoor (Wet Verbetering Poortwachter).